Despre noi

Cine suntem ?

Creative Idea este o companie de producție audio-video ce oferă servicii și soluții complete în advertising.

Reprezentăm un mod de gândire și acțiune în sfera pieței publicitare – mai mult decît un ansamblu de metode și tehnici – folosim creativitatea ca o necesitate și condiție a succesului. Prin optica și conținutul pe care le promovăm, ne caracterizează receptivitatea față de cerințele clientului, capacitatea înaltă de adaptare la evoluția cerințelor și exigențelor pieței, spiritul novator și flexibilitatea în raport cu aspirațiile și ambițiile clientului.

Într-o piață în care este evidentă tendința de creștere a exigenței clienților față de calitatea ofertei, cu posibilități nelimitate de alegere, suntem conștienți că numai imbinarea optimă dintre profesionalism și eficiență pot duce la rezultatul dorit. Producțiile noastre reprezintă legatura intelectuală și emotională cu publicul dumneavoastră țintă. Suntem cei care salută o idee imposibilă. Orice ne scoate din zona noastră de confort ne forțează să descoperim noi modalități de a face lucrurile. In esență, identificăm, anticipăm și cuantificăm nevoile și dorințele dumneavoastră în scopul crearii celui mai bun mesaj pentru publicul țintă.

 • Strategie

  Înainte de a analiza strategiile, reține că toate pot fi de succes. Totul ține de obiectivele inițiale ale campaniei video.

 • Design

  Designul incepe prin setarea intenției. Dacă mapezi strategia gândită, ai deja designul.

 • Profesionalism

  Experiența noastră împreună cu dotarea tehnică ne ajută să producem materiale de calitate.

 • experiență

  Avem pe piața ieșeană peste 10 ani de provocări. Vizitează pagina noastră de portofoliu si convinge-te de calitatea creativeIDEA.

Despre noi

CREATIVE IDEA este o agenţie de imagine şi publicitate lansată în anul 2007, o soluţie prietenoasă şi rapidă pentru realizarea materialelor de comunicare.

Suntem o echipă de oameni creativi şi ambiţioşi, salutăm o idee imposibilă pentru că iubim provocările, iar producţiile noastre reprezintă legătura intelectuală şi emoţională dintre compania pe care o reprezinţi şi publicul tău ţintă.

Experienţa de televiziune de peste 15 ani ne ajută să înţelegem uşor necesităţile clientului, să ne punem ideile în practică eficient şi să transmitem mesajul cu impact maxim.

Experienţă

Activăm în acestă industrie de peste 15 ani. O experienţă ce ne ajută să înţelegem uşor necesităţile clientului, să ne punem ideile în practică eficient şi să transmitem mesajul cu impact.

WEB design UI/UX / HTML 5 CSS3 / 60%

Producţie video / 80%

Broadcast / media / tv / 90%

Studiouri de televiziune / 70%

Echipa Creativeidea

creativeIDEA este soluția perfectă pentru afacerea ta!

Hai să stăm de vorbă. E simplu. Vrem să auzim ideile tale. Le punem în practică. Împreună.